Site icon Doktor Ričard Šulc Tinkture

Rješite problem vaginalnih infekcija, bakterija i gljivica

Kako da rješite vaš problem vaginalnih infekcija… Veoma lako i efikasno, metodom Dr. Ričarda Šulca

Radi se u tri faze. U prvoj fazi (prve noći) jednostavno ubacite bijeli luk. Sledeće noći ga ubacite izgnječenog. A od treće noći pa nadalje, bijeli luk isjeckte na kriškice.
Svaka sledeća faza je intenzivnija od prethodne.
-U prvoj fazi uzmete jedan poveći češanj bijelog luka, oljuštite ga i ubacite uveče u vaginu, a izvučete sutradan ujutru.
Da biste izvadili bijeli luk, dovoljno je samo da ustanete; kako bi lakše mogli da izvučete luk. Koristite bijeli luk koji je bar veličine vašeg palca.

-U drugoj fazi uzmete isto poveći češanj bijelog luka, oljuštite, pritisnete izgnječite, kako bi se alicin iz luka hemijski aktivirao. Kada isjeckate ili zgnječite beli luk, onda kiselina naprska vlakna, pa se kao rezultat te hemijske reakcije stvori alicin.
Bijeli luk nema efekta sve dok ga ne isjeckamo, izgnječimo ili dok ne počnemo da ga žvaćemo. Zato bijeli luk ne miriše mnogo sve dok ga ne „aktivirate”.Alicin nastaje iz trenutne hemijske reakcije kiselina koje se rasprsnu po vlaknima luka.
Zato pritisnite bijeli luk, nagnječite ga i onda ubacite.
Nakon gnječenja i ubacivanja luka, 99% žena ne oseti ništa u vagini.
Ubacite ga uveče i izbacite sutra ujutru.

-Trećeg dana izgnječite bijeli luk i isjecite ga nožem sa bočnih strana. Tako se stvara još alicina. Poneke žene, kada ubace ovakav bijeli luk, tokom prvih 5 minuta osjećaju blago golicanje(peckanje), ali ništa strašno. To je sasvim uobičajeno i ne može da naškodi.
Ako vam je teško to da trpite, onda izvadite taj luk i ubacite drugi koji ste manje sjeckali i manje gnječili. Stavite ga uveče i izvadite sutra ujutru.

Ovaj tretman radite 6 dana, te u vaginalnom području neće ostati nijedna bakterija, gljivica i nijedan virus, a smanjiće i eventualnu upalu.

Kod ovog tretmana savetujemo takodje i uzimanje tinkture  Bubrezi-bešika i Antibiotik,  a za one žene koje imaju i hormonske poremecaja tinkturu Ženska formula.